Outdoor

The Right Move Outdoor

The Right Move heeft een nieuw Outdoor sportterrein ingericht! Naast de uitgebreide mogelijkheden binnen, kun je nu ook buiten lekker sporten!

Het Outdoor sportterrein is 450 m2 en verdeeld in 2 zones:

– Kracht/cardio-zone voor de fitness liefhebbers en vrije zone voor functional- en personal training

– Groepsles-zone op kunstgras

Veel van je favoriete groepslessen zoals o.a. Club Power, Small Group Training, XCORE, en Kickboksen kun je nu in de Outdoor variant volgen! Reserveer een plek via het Groepsles rooster om mee te doen.

Kijk voor Outdoor Fitness op het Fitness rooster. Daar kun je een blok van 60 minuten reserveren. Voor de openingstijden van het Outdoor sportterrein, kijk op onze Openingstijden pagina.

Lees hier het Buitensport Protocol van The Right Move Outdoor. Hierin lees je de gestelde voorwaarden om buiten te kunnen sporten.

Wil je een tijdsvak voor Outdoor Fitness of een Groepsles reserveren maar weet je niet hoe dat werkt? Klik hier of op de tegel voor een handleiding voor Mobiel & Tablet.

Heb je nog geen accountgegevens? Stuur dan een email naar team@therightmove.nl zodat wij dat voor je na kunnen kijken en alsnog een activatielink kunnen toesturen.

Gebruik je niet de App op je telefoon, dan kun je ook gewoon via je Laptop of PC aanmelden.  Klik hier of op de tegel voor een handleiding voor de computer.