GRATIS
PROEFLES

Indoor Cycling

Indoor Cycling

Indoor Cycling is voor iedereen! Van beginner tot zeer gevorderd, van jong tot wat ouder, op recreatief niveau, maar ook voor professionele wielrenners is Indoor Cycling bij Sportcentrum The Right Move een effectieve manier om op een veilige manier fitter te worden. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig en motiverend om in een groep te trainen. 

Door het unieke concept sport iedereen op zijn of haar eigen fitness level. Het wattage wordt gemeten en wordt gerelativeerd aan een power zone. Alle zones hebben hun eigen kleur. Zo kan er les worden gegeven aan verschillende mensen, maar traint ieder op zijn eigen niveau.

Voordelen van Indoor Cycling :

  • Daling van het vetpercentage
  • Betere conditie
  • Sterkere spieren in benen, billen en buik
  • Veilig trainen, door minimale belasting van gewrichten
  • Trainen op ieder niveau mogelijk

 

Maak gratis kennis met Indoor Cycling bij The Right Move 

Vraag direct online een Gratis Proefles Indoor Cycling aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

The Right Move is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. The Right Move bevindt zich in Noordwijkerhout. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein en goed bereikbaar gelegen op bedrijvenpark Gravendam. The Right move is een sportcentrum met een luxe fitnessruimte. Het garanderen van kwaliteit is bij ons prioriteit. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles.

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-12-17

Update Corona Virus

Beste, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het ...