GRATIS
PROEFLES

Kickboksen

Wij zijn in 2014 gestart met kickboksen. Heb je er wel eens over gedacht om dit te gaan doen? Dan is het nu je kans om te starten!

Ben ik wel fit genoeg om te kickboksen?
De lessen zijn niet voor wedstrijddoeleinden. Wij geven op een leuke en verantwoordelijke manier les en het is daarom zeker voor iedereen te doen.

Wanneer zijn de kickbokslessen?
– Zaterdag van 10.30 uur tot 11.30 uur -Woensdag van 20.00 uur tot 21.00 uur
– Voor de jeugd: zaterdag van 11.45 uur tot 12.30 uur (8 t/m 15 jaar)

Wil je het een keer uitproberen om te zien of het wat voor je is? Dat kan! Kom een keer langs en probeer het vrijblijvend uit.

Wat moet ik meenemen?
Het gebruik van een handdoek is verplicht. Handschoenen kunnen worden gehuurd (€ 2,50) of u kunt deze bij de balie kopen (€ 38,95).

 

Maak gratis kennis met Kickboksen bij The Right Move 

Vraag direct online een Gratis Proefles Kickboksen aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

The Right Move is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. The Right Move bevindt zich in Noordwijkerhout. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein en goed bereikbaar gelegen op bedrijvenpark Gravendam. The Right move is een sportcentrum met een luxe fitnessruimte. Het garanderen van kwaliteit is bij ons prioriteit. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles.

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-12-17

Update Corona Virus

Beste, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het ...