GRATIS
PROEFLES

XCORE

De XCORE® Workout staat voor core training. Het wordt gegeven met een officiële XCO-trainer®. Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch, simpel en fun! In 45 minuten train je optimaal de conditie, spieren en bindweefsel en verbruik je een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

De kracht van XCORE

Het grit van de “XCORE-Trainer”, een rode aluminium buis met grit, beweegt bij elke beweging die je maakt, van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ stimuleer je bij elke heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit effect noemen we ‘Reactive Impact’. Je spant daarbij constant je hele lichaam aan om in balans te blijven en de spieren, en dan met name het bindweefsel in en rondom de spieren, krijgen een extra mechanische belasting.

Kom gerust langs voor een vrijblijvende proefles om te kijken of het wat voor je is!

 

Maak gratis kennis met XCORE bij The Right Move 

Vraag direct online een Gratis Proefles XCORE aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Kijk onderstaande video om een voorproefje te zien!

 

 

The Right Move is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. The Right Move bevindt zich in Noordwijkerhout. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein en goed bereikbaar gelegen op bedrijvenpark Gravendam. The Right move is een sportcentrum met een luxe fitnessruimte. Het garanderen van kwaliteit is bij ons prioriteit. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles.

 

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-12-17

Update Corona Virus

Beste, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het ...