GRATIS
PROEFLES

Corona maatregelen

Sport bij The RIght Move veilig en op afstand volgens de RIVM richtlijnen.

Ventilatie

Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht. 

Dit gebeurt door middel van CO2 sensoren en de energiezuinige WTW-installatie. Hierdoor wordt gezorgd dat er te allen tijde genoeg verse lucht en zuurstof aan de zalen wordt toegevoegd en vuile lucht direct afgezogen naar buiten. 

Alle airco-installaties in het pand zijn vervangen door nieuwe energiezuinige installaties die per ruimte kunnen koelen en verwarmen. KORTOM: ideale sportomstandigheden!

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles 

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

The Right Move is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. The Right Move bevindt zich in Noordwijkerhout. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein en goed bereikbaar gelegen op bedrijvenpark Gravendam. The Right move is een sportcentrum met een luxe fitnessruimte. Het garanderen van kwaliteit is bij ons prioriteit. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles.

 

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE