Online Fitness

Online Abonnementen

BLIJF THUIS BLIJF FIT
Op de momenten dat het jou uitkomt de groepslessen volgen van onze instructeurs en met de materialen zoals jij bij ons in de sportschool gewend bent. Voor bestaande en nieuwe leden!
Online Fit
In deze abonnementsvorm heb je toegang tot de The Right Move App waar je de online groepslessen kunt volgen, 3D-demonstraties van oefeningen kunt bekijken en de voedingsapp kunt raadplegen. Ook krijg je online ondersteuning van een van de coaches. Bij hen kun je terecht voor al je vragen over de uitvoering van de oefeningen, lessen, het gebruik van de app etc.
Online Pro
Met het Online Pro abonnement krijg je naast het Online Fit pakket ook een professionele materiaalset* tot je beschikking. Deze set bestaat uit: een Les Mills Smartbar, gewichtschijven voor de Smartbar, een XCO Trainer, een Step en een Aerobic Mat. Met deze professionele set en de video’s van de instructeurs van The Right Move ben je thuis aan het sporten alsof je je in de sportschool begeeft. *Borgsom € 100.

Wat betekent dit voor jouw lidmaatschap?
Zoals eerder kenbaar gemaakt, zijn de bestaande lidmaatschappen gepauzeerd. Tijdens de verplichte sluiting bieden we daarom deze nieuwe online abonnementen aan. Zodra we weer open mogen wordt het Online Fit abonnement automatisch gestopt, omdat dit standaard onderdeel wordt van de bestaande abonnementen. Een heel mooie aanvulling dus!

Wil je alleen gedurende de verplichte sluiting vanwege corona het Online Pro abonnement afsluiten, neem dan contact met ons op.

Nieuwe leden kunnen na opening natuurlijk gewoon gebruik blijven maken van hun online abonnement of dit uitbreiden naar een normaal abonnement!

Groepslessen
De groepslessen die je via de The Right Move App kunt volgen zijn Club Power, XCORE, Club Yoga, Yin Yoga en meer.
Nadat je je voor een van de abonnementen hebt ingeschreven, zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen door een van de coaches om je van verdere informatie te voorzien. Mocht je eerst nog vragen hebben, vul onderstaand contactformulier in.