SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training Fitness

Fit in 30 minuten!

Dit is een leuke en dynamische training in een kleine groep (2 tot 10 personen). Er wordt gebruik gemaakt van de SYNRGY360 van Life Fitness in onze sfeervolle, zeer ruime Fitness. Samen met één van onze fitness trainers traint u in 30 minuten uw hele lichaam op een veilige manier.

Onze Small Group training is geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. Je werkt hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je algehele fitheid.

VOORDELEN van een SMALL GROUP TRAINING

Je ervaart tijdens een Small Group training de voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband.

  • Je kunt trainen op verschillende niveaus
  • Je wordt begeleid door een van onze zeer ervaren Instructeurs
  • Het is een persoonlijke en motiverende trainingsmethode
  • De SYNRGY360 biedt eindeloze variatie mogelijkheden voor een zeer afwisselende training
  • Deze 30 minuten durende training is goed te combineren met het buikspierkwartier

 KIES OOK VOOR SMALL GROUP TRAINING

De kans is groot, dat small group training jou ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen. Elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren.

Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groepje. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

Deelname is mogelijk met het Fitness & Groepslessen abonnement.

Spring naar toolbar