GRATIS
PROEFLES

Piloxing

Wat is Piloxing?

Piloxing is een intensieve intervaltraining die een combinatie is van pilates, boxen en dansen. Met deze training werk je aan je conditie, verbrand je calorieën en bouw je tegelijkertijd spieren op. Door er een deel dans aan toe te voegen, wordt de les een stuk speelser.

Met Piloxing werk je aan je flexibiliteit, spieropbouw, snelheid en behendigheid in één workout. Het is de ideale combinatie om voldaan de les uit te stappen. De les is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je net pas bent begonnen met sporten of dat je al een gevorderde sporter bent. Iedereen kan op zijn eigen tempo en op eigen niveau meedoen aan deze les. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, de les is voor jong en oud!

Hoe werkt het?

Piloxing heeft een eigen lesroutine. De les volg je zonder sportschoenen. Je doet dit op je blote voeten of op antislipsokken, omdat je verschillende box- en dansbewegingen maakt. Dit zorgt ervoor dat je veel gevoel hebt en minder snel wegglijdt tijdens de les. Kun je speciale handschoenen dragen waarin een gewichtje zit. Dit gewicht is een halve kilo (500 gram) per handschoen en zorgt voor net wat meer effect tijdens de workout.

Doordat het een intensieve intervaltraining is, ben je continu in beweging. Je gaat van pilates naar boxen en vervolgens naar dansen, en de snelheid van elke oefening is iedere keer weer anders. De oefeningen variëren van een hoge naar een lage snelheid. Zweten is gegarandeerd en je gaat je door deze training heel powerful voelen.

 

 

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-12-17

Update Corona Virus

Beste, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het ...