GRATIS
PROEFLES

Jeugdfitness (vanaf 8 jaar)

Jeugdfitness bij The Right Move is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Jeugdfitness bestaat uit twee verschillende soorten lessen.

Op donderdagmiddag van 16:00 – 17:00 betekent dat een leuke les in de Fitnesszaal onder begeleiding van een Fitness Coach.

Op zaterdagochtend van 11:45 – 12:45 wordt er een uitdagende kickboksles gegeven. Het is een pittige kracht- en conditietraining die ook nog eens goed is voor het zelfvertrouwen! Veel bewegen, leuke spelvormen en werken aan je techniek.

Wat heb je nodig?
– Bokshandschoenen (voor de kickboksles)
– Gemakkelijk zittende sportkleding en schone sportschoenen
– Een handdoek
– Een bidon
Heb je dit lijstje compleet? Dan ben je ready to go! 

 

Maak gratis kennis met Jeugdfitness (vanaf 8 jaar) bij The Right Move 

Vraag direct online een Gratis Proefles Jeugdfitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

The Right Move is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. The Right Move bevindt zich in Noordwijkerhout. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid op eigen terrein en goed bereikbaar gelegen op bedrijvenpark Gravendam. The Right move is een sportcentrum met een luxe fitnessruimte. Het garanderen van kwaliteit is bij ons prioriteit. Schrijf je hier in voor een Gratis Proefles.

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-12-17

Update Corona Virus

Beste, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen door het ...