Internationale Yoga

Internationale Yoga-dag haalt een mooi bedrag op voor de Stichting van het kind! Voor zo’n 51.000 kinderen in Nederland is het niet mogelijk om thuis te wonen. Voor deze kinderen zijn zaken als sporten, zwemles, een dagje uit, bijles en zelfstandig worden niet vanzelfsprekend.

Voor Monique Keereweer was dit een goede reden om het Yoga-evenement op de langste dag van het jaar in het teken van deze kinderen te geven. Zij organiseerde een heerlijke buiten yogales op Kaageiland. Met een opkomst van 65 deelnemers van alle leeftijden, beginner en gevorderd uit Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en de Kaag genoten zij van een fijne les met het mooiste weer dat je je kon wensen op een locatie waar veel mensen nog lang over na zullen praten en zeker terug gaan komen voor meer yogaworkshops en evenementen (Sup-yoga, yogaweekenden, buitenyoga, laarzenpad en labyrintlopen).

De collectebus staat deze week nog bij Healthclub The Right Move in Noordwijkerhout (De thuisbasis van Monique). Iedereen mag hier tot eind augustus “gratis” een yogales komen meedoen. Neem wel een vrijwillige bijdrage mee voor de Stichting van het Kind!

Wil je ook eens meedoen aan één van de leuke yogalessen/ workshops/ weekenden? En ben je benieuwd naar het uiteindelijk opgehaalde bedrag? Houd dan de website www.Intenzmassage.nl in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *