Flex & Flex Yoga

FLEX! En FLEX Yoga

Wat is het doel?

Met FLEX! en FLEX YOGA maken we gebruik van Foam-rollers, harde en zachte massage balletjes, ademhalings technieken en Yoga stretches. Met behulp van  technieken uit deTriggerpoint massage, manuele therapie en de MELT methode verbeteren we de flexibiliteit, doorbloeding en herstel van de spieren en het bindweefsel in ons lichaam.

FLEX! en FLEX Yoga Kan zowel voor als na een work-out ingezet worden, maar ook als “losse” workout.

Voor wie?

Iedere dag weer (over)belasten wij ons lichaam met onvermijdelijke zaken zoals: werken (lang zitten/ staan in dezelfde houding), zorgen voor anderen (verkeerd tillen en emotionele stress). Daarnaast moeten we ook nog eens aan allerlei sociale verplichtingen voldoen (als ouder/ grootouder ,als vriend(in),als partner. Kortom: een flinke portie stress….. Ons lichaam raakt hierdoor uit balans en reageert hierop d.m.v. allerlei pijntjes en blessures. Ook vermoeidheid, slaapstoornissen, versnelde veroudering en gewichtstoename zijn vaak een gevolg van stress.    FLEX! en FLEX Yoga is geschikt voor iedereen die pijnvrij en soepel door het leven wil. Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Wanneer?

FLEX! is een 15 minuten durende work-out die je evt. voor of na een training kan volgen. FLEX Yoga is een 45 minuten durende work-out.

Kijk voor de actuele lestijden op www.TheRightMove.nl

Spring naar toolbar