GRATIS
PROEFLES

Bekijk het aanbod van The Right Move in Noordwijkerhout

 • Indoor Cycling

  Indoor Cycling

  Indoor Cycling is voor iedereen! Indoor Cycling bij Sportcentrum The Right Move is een effectieve manier om op een veilige manier fitter te worden. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig en motiverend om in een groep te trainen.

  Lees meer
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Dit is een leuke en dynamische training in een kleine groep (2 tot 10 personen). Waarbij er gebruik wordt gemaakt van de SYNRGY360 van Life Fitness in onze sfeervolle, zeer ruime Fitness.

  Lees meer
 • Club Power

  Club Power

  Club-Power® is een originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Het is geschikt voor jong en oud. De kracht van Club-Power® ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen.

  Lees meer
 • Club Yoga

  Club Yoga

  Club-Yoga is een workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt. Club-Yoga is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist.

  Lees meer
 • Yoga

  Yoga

  Yoga is een effectieve, maar ook leuke, inspirerende en ontspannende manier om aan het evenwicht tussen lichaam en geest te werken. Dat gebeurt door oefeningen met het lichaam, de adem, visualisatie, ontspanning en meditatie.

  Lees meer
 • Flex en Flex Yoga

  Flex en Flex Yoga

  Iedere dag weer (over)belasten wij ons lichaam met onvermijdelijke zaken zoals: werken (lang zitten/ staan in dezelfde houding), zorgen voor anderen (verkeerd tillen en emotionele stress). Flex Yoga is geschikt voor iedereen die pijnvrij en soepel door het leven wil.

  Lees meer
 • 50+FIT-SHAPE

  50+FIT-SHAPE

  Een gezellige groepsles voor de 50-plussers! De les bestaat uit een combinatie van fitness en lichte oefeningen in de zaal. De lessen worden altijd onder deskundige begeleiding van een docent gegeven.

  Lees meer
 • BBB - Billen Buik Benen

  BBB - Billen Buik Benen

  De training zorgt ervoor dat de spieren in je billen, buik en benen goed worden getraind. De les is zowel gericht op vetverbranding als het trainen van het uithoudingsvermogen van de spieren. Een BBB-training is een spierversterkende workout voor het gehele lichaam.

  Lees meer
 • XCore

  XCore

  De XCORE Workout staat voor core training. Het wordt gegeven met een officiële XCO-trainer. Ervaar deze ultieme en unieke core training: effectief, dynamisch, simpel en fun! In 45 minuten train je optimaal de conditie en spieren, verbruik je een hoog aantal calorieën.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Kickboksen

  De lessen zijn niet voor wedstrijddoeleinden. Wij geven op een leuke en verantwoordelijke manier les en het is daarom zeker voor iedereen te doen.

  Lees meer
 • Jeugdfitness (vanaf 8 jaar)

  Jeugdfitness (vanaf 8 jaar)

  Jeugdfitness bij The Right Move is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Jeugdfitness bestaat uit twee verschillende soorten lessen. Kickboksen en Fitness

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen én te houden. Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

  Lees meer
 • BEAUTY & MASSAGE

  BEAUTY & MASSAGE

  In onze club kan je ook een afspraak maken voor een schoonheids- behandeling bij onze schoonheidssalon Vital Esthé. Je kunt haar bellen op 06-24625017 en een afspraak inplannen. Voor meer info kan je ook onze site raadplegen. www.vitalesthe.nl

  Lees meer
 • INTENZ MASSAGE

  INTENZ MASSAGE

  Naast het behandelen van pijnklachten door middel van Triggerpoint-therapie en shiatsu, is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een heerlijke ontspanningsmassage. Droom weg met rustig kaarslicht en relaxende natuurgeluiden.

  Lees meer
 • Yin Yoga

  Yin Yoga

  De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

  Lees meer
 • Flow Yoga

  Flow Yoga

  De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

  Lees meer

Indoor Cycling

Indoor Cycling

Indoor Cycling is voor iedereen!

MEER INFORMATIE

Small Group Training

Small Group Training

Een leuke en dynamische training in een kleine groep.

MEER INFORMATIE

Club Power

Club Power

Club-Power® is een originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

MEER INFORMATIE

WTW-
VENTILATIE

Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE