GRATIS
PROEFLES

Bekijk het aanbod van The Right Move in Noordwijkerhout

 • Indoor Cycling

  Indoor Cycling

  Indoor Cycling is voor iedereen! Indoor Cycling bij Sportcentrum The Right Move is een effectieve manier om op een veilige manier fitter te worden. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig en motiverend om in een groep te trainen.

  Lees meer
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Dit is een leuke en dynamische training in een kleine groep (2 tot 10 personen). Waarbij er gebruik wordt gemaakt van de SYNRGY360 van Life Fitness in onze sfeervolle, zeer ruime Fitness.

  Lees meer
 • Club Power

  Club Power

  Club-Power® is een originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Het is geschikt voor jong en oud. De kracht van Club-Power® ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen.

  Lees meer
 • XCORE

  XCORE

  De XCORE Workout staat voor eXtreme Core training. Ervaar deze ultieme en unieke core training: effectief, dynamisch, simpel en fun! In 45 minuten krijg je een goede conditie, getrainde spieren met nadruk op je core en verbruik je een hoog aantal calorieën!

  Lees meer
 • Piloxing

  Piloxing

  Piloxing is een intensieve intervaltraining die een combinatie is van pilates, boxen en dansen. Met deze training werk je aan je conditie, verbrand je calorieën en bouw je tegelijkertijd spieren op.

  Lees meer
 • Club Yoga

  Club Yoga

  Club-Yoga is een workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt. Club-Yoga is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist.

  Lees meer
 • Pilates

  Pilates

  Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

  Lees meer
 • Dance

  Dance

  Wil je dansend sporten? Of juist sportend dansen? Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. Dance is de perfecte manier om in vorm te komen en ook geschikt als je weinig danservaring hebt.

  Lees meer
 • Yin Yoga

  Yin Yoga

  De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

  Lees meer
 • 50+FIT-SHAPE

  50+FIT-SHAPE

  Een gezellige groepsles voor de 50-plussers! De les bestaat uit een combinatie van fitness en lichte oefeningen in de zaal. De lessen worden altijd onder deskundige begeleiding van een docent gegeven.

  Lees meer
 • Kickboksen

  Kickboksen

  De lessen zijn niet voor wedstrijddoeleinden. Wij geven op een leuke en verantwoordelijke manier les en het is daarom zeker voor iedereen te doen.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen én te houden. Een personal trainer is niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

  Lees meer

Whatsapp ons op 0252-344600

Whatsapp ons op 0252-344600

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem makkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp!

Chat nu!

Bodysupport

Bodysupport

Slanker in 12 weken!

Lees meer

Wordt de beste versie van jezelf!

Lees meer

CORONA
MAATREGELEN

WTW Ventilatie. Bij Sportcentrum The Right Move sport je altijd met goede luchtkwaliteit. Dankzij het moderne luchtbehandelingsinstallatie wordt 100% van de lucht ververst. Geen recirculatie, maar altijd verse lucht.

MEER INFORMATIE