INDOOR CYCLING

Indoor Cycling

Indoor Cycling is voor iedereen! Van beginner tot zeer gevorderd, van jong tot wat ouder, op recreatief niveau, maar ook voor professionele wielrenners is Indoor Cycling bij Sportcentrum The Right Move een effectieve manier om op een veilige manier fitter te worden. Iedereen op zijn of haar eigen fitness level. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig en motiverend om in een groep te trainen. Op ons lesrooster vindt u zowel LIVE lessen als VIRTUEEL begeleidde lessen.

Voordelen van Indoor Cycling :

  • Daling van het vetpercentage
  • Betere conditie
  • Sterkere spieren in benen, billen en buik
  • Veilig trainen, door minimale belasting van gewrichten
  • Trainen op ieder niveau mogelijk
  • Een beter humeur door de aanmaak van het gelukshormoon serotonine 🙂

Indoor bikes van LIFE FITNESS, trainen op wattage

In onze Indoor Cycling ruimte vindt u de nieuwste Indoor Bikes van LIFE FITNESS (IC7).

De Coach By Color-intensiteitsbegeleiding, het Connect systeem, de prachtige uitzichten van MYRIDE en de mogelijke aansluiting op externe apparaten bieden aanmoediging en inspiratie, waardoor de Indoor Cycling-beleving met geen enkel andere valt te vergelijken.

Daarnaast vind u ook in onze Indoor Cycling zaal het WTW luchtbehandeling systeem wat zorgt voor een perfect fietsklimaat.

U kunt de ICG training app gratis downloaden op uw smartphone, zodat u uw trainingsresultaat kunt opslaan en terug kijken. Het maakt uw training inzichtelijk.

   Download in de App Store (iOS)

Download in de Play Store (Android)

COACH BY COLLOR

Het Coach By Color®-vermogensprogramma combineert accurate zone-training met stimulerende kleuren om de inspanning van een lid te helpen coachen tijdens de training.

Coach By Color heeft vijf gekleurde trainingszones:

Wit, Blauw, Groen, Geel en Rood.

Deze zones kunnen gekoppeld worden aan WattRate (vermogen) en Functional Threshold Power (FTP). FTP staat voor de werkbelasting waarboven een persoon geen langdurige sportbeoefening kan handhaven. Er worden  vijf kleurenzones toegewezen aan de gebruiker wanneer de FTP van een persoon bekend is, zodat de inspanningen nauwkeurig gecoacht kunnen worden voor optimale resultaten.

U kunt een afspraak aan de receptie maken voor een FTP-test, zodat u op uw eigen niveau kan mee trainen.

CONNECT

Het connect systeem van Life Fitness is een digitaal platform dat enerverende belevingen voor groepstraining creëert door middel van competitie, levendige gegevensvisualisatie en aanmoediging door de instructeur

MYRIDE ( zowel in de Live lessen als in de virtuele lessen)

MYRIDE verzorgt tijdens de lessen op terrein gerichte filmbeelden vanuit de hele wereld met muziek en voiceover-coaching(virtueel) dit zorgt voor even plezierige als intensieve training. Het snelheid-interactieve landschap is adembenemend.

Spring naar toolbar