Virtual Spinning

Indoor Cycling: Virtuele spinning lessen bij  Sportcentrum The Right Move
ClubVirtual zijn virtuele spinningslessen! Terwijl je op de club op je spinningfiets zit, waan je jezelf via een megascherm in een prachtige omgeving. 

Lekker spinnen in Spanje of Frankrijk?
’s Avonds na je werk de Alpe d’Huez beklimmen of een schitterende rit door het Italiaanse landschap volgen? Dat kan! Alle lessen zijn ingedeeld in categorieën en geschikt voor verschillende doelen. Een absolute topinstructeur motiveert en coacht jou naar het einde van de les!

club3

Wat is Live Spinning?
Live Spinning is het ideale indoor-fietsprogramma met een leraar voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn of haar conditie. Snel afvallen is mogelijk door een hoge vetverbranding. Spinning is ook ideaal voor de versteviging van de billen, buik en benen.

Er zijn 8 elementen die deze trainingsprogramma tot een succes maken:
Veilig en effectief trainen onder begeleiding
• Samen trainen, wat motiverend werkt
• Een goede en enthousiaste coach
• Muziek die zorgt voor motivatie en fun
• Eenvoud en dus voor iedereen toegankelijk
• Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het drie maandentraject. Je wordt werkelijk goed!
• Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel je opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan je algemene fitheid.

Spinning is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Spinning daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de spinningles kan werken aan eigen doelstellingen.

Wat moet ik meenemen?
Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Je mag ook speciale fietsschoenen meenemen. Draag verder comfortabele sportkleding. 

Hoe vaak wordt spinnen geadviseerd?
Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week. 

Wanneer zie ik resultaat?
Na ongeveer drie spinninglessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is, krijg je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen, waardoor de intensiteit van je training vanzelf toeneemt. Je zult jezelf al spoedig niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter gaan voelen.

Hoe fit moet ik zijn?
Het is niet nodig met een bepaald conditieniveau in te stromen. Spinning is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je traint.

Wat bereik ik ermee?
• Snel effect voor het gehele lichaam
• Vorming slanke benen en billen
• Zeer hoge vetverbranding
• Snelle conditieverbetering
• Ontwikkeling kracht in benen
• Ontspanning tijdens inspanning

Wanneer kan ik spinnen?
Zie ons lesrooster bij “Lesrooster”

Spring naar toolbar