Home

Nieuw op het rooster

FLEX!

FLEX! is een training van 20 minuten waarbij d.m.v. foamrolling en stretching wordt gewerkt aan het verbeteren van de mobiliteit, flexibiliteit en spierherstel. Je kunt FLEX! goed combineren voor of na  een andere workout.  Flexibiliteit is essentieel om gezond en pijnvrij te kunnen bewegen in het dagelijks leven en tijdens het sporten. Zowel mentale als lichamelijke stress, eenzijdig bewegen, of overbelasting kunnen ervoor zorgen dat onze flexibiliteit wordt beperkt, wat kan leiden tot blessures.

Tijdens een workout combineren we stretchtechnieken met foamrolling. Foamrolling is een zelf-massage techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een foamroll. Het stimuleert de doorbloeding in de spier en helpt om gevoelige “knopen” uit je spieren te masseren. Dmv stretch oefeningen verlengen we de spieren die we met de foamroll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.

Voor wie? Flex! is voor iedereen! van bodybuilder tot ballet danseres, van 16-116 jaar, mannen en vrouwen.

Wanneer? Kijk op www.TheRightMove.nl  voor actuele lestijden!

Klaar voor de zomer in 2018 jaar !!!!!!

Wij zijn er klaar voor!
Denk even aan jouw plannen voor dit nieuwe jaar. Wat heb jij voor jezelf bedacht? Stoppen met roken, een paar kilo kwijt, een betere conditie of gewoon lekkerder in je vel zitten? Met die laatste drie kunnen wij jou, als team van The RightMove erg goed helpen, óók in 2018!  en geen ‘ja-maar’-en? Zet dan nu die stap over de drempel en plan jouw eerste sessie deze week nog bij The RightMove. We nodigen je van harte uit voor om onze club een keer te komen uitproberen. Zeker weten dat je voor Pasen weer lekker in je vel zit!Bel direct om een test afspraak te maken en te starten met u goede voornemen. Want u kunt in de gehele maand  maart gratis  sporten. …Namens het team van…HealthClub The Right Move Noordwijkerhout tot snel 0252-344600Start met sporten bij HealthClub The Right Move Noordwijkerhout. Wij helpen je graag op weg door je een leuke korting aan te bieden. Benieuwd naar de korting? Bekijk de tab ‘(Maand)Actie’ op de website.We helpen je graag op weg naar een gezonde levensstijl! Bel direct om een afspraak te maken (0252-344600) voor bijvoorbeeld een ‘Intake Fitness’, waarbij je conditie wordt gemeten en op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd trainingsschema voor je gemaakt! 


!cid_3FD20118075C4FBB9CCB4231779EDB72@PCvanKeerewee
HealthClub The Right Move is LERF-gecertificeerde (Landelijk Erkend Fitnesscentrum). Kijk bij ‘Abonnementen’ om te ontdekken welk abonnement het beste bij jou past. Sporten kan namelijk bij ons al vanaf € 6.80 per week, onbeperkt. Klik snel op de actie van de maand voor leuke aanbiedingen. 

les mills healtclub the rightmove

Let op van uitstel komt afstel. Maak dus snel een afspraak. 

Sporten en fitness voor iedereen jong en ouder