All-in club

Hoe voel jij je? Ben je niet helemaal fit, maar lukt het zelf niet om er écht iets aan te doen?
Wij snappen dat het vaak moeilijk is om tijdens je drukke leven jezelf te motiveren om te sporten. Maar, het is toch leuk om net even wat harder te kunnen rennen dan de buurman. Of een hele avond op de dansvloer los te gaan. En gewoon een dagje zonder te puffen kunnen winkelen is ook wel fijn. Wij kunnen je hierbij helpen! We gaan samen de uitdaging aan en zorgen voor een fitnessschema dat bij jou past. 

les mills healtclub the rightmove

HealthClub The Right Move werkt op basis van een duidelijk concept: het gebruik van bijna alle faciliteiten is bij de prijs inbegrepen. Schaf je bijvoorbeeld een maandkaart aan? Dan kan je onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten, deelname aan groepslessen en gratis koffie en thee om na (of voor) het sporten lekker uit te rusten. Je kan er ook voor kiezen om lekker op te warmen in de sauna. Zijn je spieren daarna nog niet soepel genoeg? Dan kan je aanvullend nog een massage boeken. 

Klaar voor actie? Lees meer informatie bij “Abonnementen” en prijsinformatie bij “Info: The RightMove”.

Je kan altijd meedoen met een gratis proefles om te kijken of het iets voor je is. Wil je snel wat meer informatie? Je kan ons bereiken op: 0252-344600.

Make The Right Move! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sporten en fitness voor iedereen jong en ouder